Word Lid
menu
Word Lid

Home / Nieuws / Wij zijn het nu echt kotsbeu !

Wij zijn het nu echt kotsbeu !
Lokaal @ Vlaams Belang

Zo ziet jouw Hoboken er uit.

(foto's in bijlage.)


Het wordt schoon gemaakt, maar het blijft dweilen met de kraan open.


Daags nadien is het van hetzelfde laken, een broek. De bijgevoegde foto’s geven maar een deel van de dagelijkse realiteit weer.

De inwoner is het beu. 

Op vraag van Ronny Claessens (lid Vlaams Belang) die hier het voortouw neemt, en met steun van Vlaams Belang Hoboken, geven we jullie graag het volgende mee:

Op maandag 05/09/2022 heeft de raadscommisie plaats. Net voor aanvang, is er het ‘vragenuurtje van de burger’, dat van start gaat om 19u15. Elke inwoner van het district heeft dan het recht om een vraag te stellen aan het districtsbestuur.

Ronny zal de vraag stellen voor jullie. Hij zal de sluikstorten en vuilnisbelten in de Hobokense straten bij het bestuur van ons district aankaarten. Alleen zou het mooi zijn dat Ronny daar niet alleen aanwezig is, maar dat ook jij erbij bent om hem alle steun te geven.

Ronny, wij, het Vlaams Belang Hoboken, hopen dan ook op jullie massale aanwezigheid op maandag 05/09/2022 om 19u15 in de raadszaal van het districtshuis. Hoe meer aanwezigen om Ronny te steunen, hoe meer indruk dit zal maken. Het is de kans om uit de mond van het districtsbestuur te horen hoe zij deze problematiek gaan aanpakken.

Tot op de raadszitting van september 2022 en alvast hartelijk dank voor jullie morele steun.