menu
Word Lid
Veilig terug naar school.

Beste leden, vrienden, sympathisanten, Vlaams Belager,

Het nieuwe schooljaar komt met rasse schreden dichterbij. Op maandag 2 september zullen vele kinderen voor de eerste keer naar school gaan. 

Kinderen stappen over van kleuter-naar lagere school. Anderen zullen dan weer overstappen van de lagere- naar de middelbare school etc.

Er zal dus weer veel verkeer in de omgeving van onze scholen plaats vinden. Kinderen zullen begeleid, op eigen houtje, te voet of met de fiets naar school gaan. We moeten super alert zijn, niet alleen op maandag maar gedurende het ganse jaar in de omgeving van scholen.

Het gedrag van de begeleidende ouder is van groot opvoedkundig belang.

Parkeer je auto reglementair bij het afzetten van je kinderen aan de schoolpoort.

Gebruik het voetpad correct, stap van je fiets bij gebruik van zebrapaden, dan pas ben je een voetganger, die reglementair van het Zebrapad gebruik maakt.

Dit zijn enkele zaken waar jullie het verschil kunnen maken. Laat zien hoe je correct je gedraagt in de omgeving van scholen, dan kunnen gevaarlijke situaties tot het minimum herleid worden.

Laten we er met zijn allen voor zorgen, dat het schooljaar 2024-2025 voor iedereen, een veilig en vooral leerrijk jaar wordt.

Vlaams Belang de partij met een hart voor onze mensen, en een hart voor de Nederlandse taal.

Roeland Hoes,

voorzitter Vlaams Belang Hoboken

Bijlagen

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF