menu
Word Lid
Neen aan heraanleg Deurnese Ter Rivierenlaan: TEKEN DE PETITIE!

Plannen die door N-VA op tafel werden gelegd zijn naast autofoob een aanslag op groenbehoud

Naast het feit dat met de heraanleg van de Ter Rivierenlaan 18 parkeerplaatsen verdwijnen, zijn er nog 107 opritten die hun optie als extra parkeerplaats dreigen te verliezen. Dit verlies voor bewoners en bezoekers die steeds langer zullen moeten rondrijden op zoek naar parking, gaat enorme frustraties teweegbrengen. De geplande bomenkap is eveneens een doorn in het oog van Vlaams Belang Deurne. "Bij behoorlijk onderhoud van de statige bomen, kan deze laan gewoon blijven zoals ze is", aldus raadslid Guy Dirckx.

"De autofobie en halsstarrigheid van dit districtsbestuur is stilaan grenzeloos aan het worden: snoeien in parkeerplaatsen en zich verschuilen achter de brandweer om het erfgoed, dat deze bomen zijn, te slopen. Onze partij pleit voor een groen en mobiel Deurne. Met het Vlaams Belang aan het roer zal deze waanzin, ook al komen de plannen van vandaag ter uitvoering, stoppen", belooft afdelingsvoorzitter en fractieleider Jan Van Wesembeeck.

In de strijd tegen immobiliteit, parkeerchaos en groenroof roept Vlaams Belang Deurne dan ook op om onderstaande petitie te tekenen!


Red de bomen in de Ter Rivierenlaan (avaaz.org)

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF