menu
Word Lid
Het onveiligheidsgevoel in Hoboken.

Wat we nooit hadden durven denken is dan toch gebeurd. 

Ons district is spijtig genoeg het slachtoffer van gerichte bomaanslagen die heel Hoboken deden opschrikken. 

Op korte tijd zijn er in de Parijslaan en 2 keer op de Kioskplaats bomaanslagen gepleegd, er is ook een schietincident in de Draaiboomstraat geweest. Appartementen, handelszaken en personen werden geviseerd te wijten aan vermoedelijk drugsgerelateerde zaken en feiten.

Het groene district dat Hoboken is, waar het leuk vertoeven is, mag niet ten prooi vallen aan het onveilig gevoel dat er momenteel heerst!

Het moet gedaan zijn dat plaatsen zoals de parking aan woonzorgcentrum Lichtenberg, de Draaiboomwijk, de Polderstad (dit om er maar enkele van de vele te noemen) overgenomen worden door malafide personen die allerhande criminele feiten plegen al dan niet met drugs gerelateerd. Dit kan en mag niet!

Het kan niet dat mensen s ’avonds niet meer durven buitenkomen, schrik hebben om belaagd te worden!

Deze wijken, buurten plaatsen moeten terug behoren aan de mensen die er wonen en niet aan het gespuis dat denkt er nu heer en meester te zijn!

"Het Vlaams Belang Hoboken draagt veiligheid hoog in het vaandel", dit zal dan ook een van onze pijlers zijn waar we de volgende districtsverkiezingen hoog gaan op inzetten.

HET DISTRICT HOBOKEN HOORT ONS TOE EN HEEFT GEEN PLAATS VOOR CRIMINELEN DIE EEN ONVEILIG GEVOEL PROBEREN TE CREËREN.




Roeland Hoes

Voorzitter Vlaams Belang Hoboken

Wij zijn er voor u!

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF